Ons Team
Dit is zijn de video-experts van Grow Media
wij zijn grow media
Bart Boonstra
Oprichter / Creatief Directeur

Bart heeft in 2017 Grow Media opgericht. Sinds 2005 werkt hij zowel voor als achter de camera. Bij zenders als Nickelodeon, SBS6, NET5, heeft hij vele mooie producties mogen presenteren. Zijn kennis van televisie en online (marketing) gebruikt hij om winnende strategieën en video’s te ontwikkelen.

Phone: +31640200700

E-mail: bart@growmedia.nl

bart portret small
elke normaal
Elke van Veenendaal
Projectleider / Expert Human Interest / Eindredacteur / Filmmaker

Elke is verantwoordelijk voor alle scripts, concepten en blijft altijd in nauw contact met onze klanten. Daarbij is Elke onze top storyteller. Verantwoordelijk voor de meeste van onze mooie human interest video’s. 

ger de gram
Projectleider / Video Expert / Strateeg

Ger komt uit de journalistiek. Dat zie je terug in zijn werkwijze: Altijd kritisch, altijd op zoek naar de beste kwaliteit, zonder compromis. Ger leidt bij ons grote videoteams. Hierbij houdt hij altijd het overzicht en doet hij geen concessies. 

Ger
mascha teirlinck
mascha teirlinck
Producer / P.A.

Zonder Mascha geen Grow Media. Dé onmisbare spil in onze grote producties. Regelt alle documentatie, crew, cast, locaties, props en meer.

Willem van gemert
Hoofd Montage / Animator / Grader / Filmmaker

Willem is onze montage koning. Creatief, snel, geestig en kei harde werker. Willem is bovendien een steengoede muzikant! Dé sound, editing, en color specialist van Grow Media

kleiner 1