Onze Agency
Onze missie is om andere scale-ups en stichtingen exponentieel te laten groeien. Niet door trucjes, maar door een hechte fanbase.
grow media
Wij zijn grow media
Wij zijn een groep video-experts die intens samenwerkt voor de grootste resultaten.

Video’s maken en bedenken doen we samen. Als een eenheid die elkaar aanvult, kritisch naar elkaar is en vooral veel lol met elkaar heeft. Samen werken om andere mensen te kunnen helpen. Maar ook jezelf ontwikkelen vinden wij belangrijk. Hier werken alleen mensen die weten wat ze willen, weten waar ze goed in zijn en elkaar juist daarom versterken. Uiteindelijk pluk jij daar de vruchten van.

ONZE FOCUS LIGT BIJ JOUW FANS
Als scale-up of stichting moet je slimme video's maken.

Veel bedrijven weten dat video scoort, maar weten niet hoe ze het aan moeten pakken. Nikszeggende, te algemene video’s zijn het resultaat. Ook als ze het professioneel laten aanpakken. Het ziet er wel dan mooi uit, maar de inhoud is nog steeds te algemeen en niet onderscheidend.

 

Veel mensen zullen je video’s zelfs liken, maar zullen jou nooit onthouden. Het resultaat: Een video met veel kijkers, maar weinig likes, reacties en conversies.

 

Wij zorgen ervoor dat jij je durft uit te spreken, anders kunt zijn. Wij gaan video’s maken waarin jij kunt laten zien wat jou anders maakt dan je concurrenten. Als je dat doet, worden mensen fan van je. Met fans heb je een steady business. Met fans ga je echt groeien.

utrecht glazen huis

Wij zorgen voor echte fans, geen makke volgers.

0
Video's per jaar
0
Views
0
Klanten
0
Video series
Dit is wie we zijn
Wij maken geen losse video's.

Wij zijn misschien wat eigenwijs. Wilt u een los bedrijfsfilmpje? Tof! Maar dan zijn we niet de partij voor jou. Wij bestaan, omdat wij een belangrijke basis kunnen leggen voor jouw bedrijf, niet omdat we zo leuk aftermovies in elkaar kunnen knutselen.

 

Wij maken video-content strategieën en voeren deze productioneel uit.

 

Wij zijn daarom de perfecte partner voor scale-ups, start-ups en stichtingen die hun boodschap en product serieus willen lanceren.

 

Onze keypointers:

TRUST.KNOW.CONVERT

 

Voor elke fase in deze customer journey maken wij dedicated videoseries om zo mensen aan jouw merk of stichting te binden.

Youtube/FACEBOOK/ Instagram/Tiktok/YT SHORTS EXPERT

Wij weten alles van videostrategie en productie. Geen onnozele video’s, alleen video’s die jou helpen groeien. Wij focussen ons op het maken van video’s. Daar zijn we goed in.

VASTE Partner/betrouwbaar

Wij leveren altijd. Geen uitzonderingen, geen excuses. Jij kunt op ons vertrouwen. Onze insteek is altijd om een lange samenwerking aan te gaan. Alleen dat is de investering waard.

Geen filmpjesmaker

Wij zijn geen “u vraagt, wij draaien” partij. Wij zijn eigenwijs, eigenzinnig en maken geen losse video’s, omdat we simpelweg niet geloven dat jou dat gaat helpen.