OEPS! 404 

De pagina die je zoekt is niet gevonden.

Wat nu? Meld je bijvoorbeeld aan voor onze webinar hieronder!

Klant: Oranje Fonds
Onze diensten: Strategie, concepting, productie 
Periode: 2017 - heden

De vraag van het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds zorgt ervoor middels geld, tijd en aandacht dat er mooie initiatieven zijn in Nederland voor de mensen die iets doen voor een ander. Met al deze projecten is het belangrijk om de boodschap van het Oranje Fonds te blijven delen, want het zijn verhalen die verteld moeten worden. 

Hoe zorgen we ervoor dat de naams- en inhoudsbekendheid van het Oranje Fonds groeit? Hoe zorgen we voor nog meer impact in de maatschappij? Met deze vraag kwam het Oranje Fonds naar Grow Media. 

Inmiddels hebben we meer dan 20 verschillende videoseries geproduceerd en hebben we miljoenen mensen met onze video's weten te bereiken. 

We werken fijn samen met Grow Media. Het zijn professionals die heel goed begrijpen hoe je een verhaal mooi en integer kunt vertellen. Ze denken met alles mee en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

NERINA VILCHEZ, ORANJE FONDS

nerina small

Impact

Meer dan 3

miljoen views

Meer dan 20 succesvolle video series

Meer dan 500 bijzondere verhalen

Meer donaties, meer bekendheid. Groei op alle vlakken.

HERO video

Onze strategie is er altijd op gericht om meer fans voor jouw organisatie te creëren. We focussen ons daarbij vooral op organische groei, dus niet via betaalde advertenties. Soms is het echter belangrijk om veel mensen in korte tijd in aanraking te laten komen met jouw organisatie. Op zo'n manier dat het mensen raakt. Dan ben je op zoek naar een video van topkwaliteit die emotie losmaakt. Een video die laat zien welke rol jouw organisatie in de samenleving speelt. Je bent dan op zoek naar de HERO video. Hieronder vind je de HERO video die we voor het Oranje Fonds hebben gemaakt.

Samen Ouder

Samen ouder laat het licht schijnen op ouderen die eenzaamheid ervaren. Zij kunnen soms weinig zelf meer ondernemen en blijven alleen in hun woning achter. Maar daar komt door projecten van het Oranje Fonds verandering in. Zo worden er wekelijkse uitjes en workshops georganiseerd. De serie Samen Ouder heeft meer dan 770.000 weergaven op YouTube en Facebook gekregen. In 8 afleveringen zien we portretten waar positiviteit voorop staat. Je kan een aflevering uit de serie Samen Ouder hier bekijken:

Appeltjes van Oranje

Voor de Appeltjes van Oranje worden er elk jaar drie prijzen gegeven aan projecten die het verschil maken in de samenleving. Deze prijs wordt uitgereikt door Koningin Máxima en biedt de initiatieven een geldprijs en erkenning voor hun werk.

Voor de video serie zijn wij langs alle kanshebbers gegaan om hun stichting uit te lichten. Op deze video’s konden de mensen uiteindelijk stemmen. De video’s die we hebben gemaakt hebben de Koning en Koningin direct onder ogen gehad op de finaledag zelf.

Stichting Met Het Hart

Stichting ElanArt

Stichting Taal Doet Meer

Serie Bart

In deze serie gaat presentator Bart Boonstra (ook van Grow Media) op zoek naar mooie verhalen en de mensen die ze mogelijk maken. In 12 afleveringen gaat hij langs bij bijzondere projecten die gesteund worden door het Oranje Fonds en ontmoet hij de personen die door hen geholpen worden. Door hun persoonlijke verhaal te horen wordt duidelijk hoeveel impact de projecten maken met hun goede werk.

In deze positieve online video serie laten we zien dat er in Nederland iedere dag veel mooie dingen gebeuren. Dat mensen voor elkaar klaarstaan en een verschil maken in elkaars leven.

Ben jij ook benieuwd wat Grow Media voor jou kan betekenen?

Nieuw Webinar:
Vergeet Google,  Verover Youtube 
komt eraan. 

MELD JE NU AAN!