OEPS! 404 

De pagina die je zoekt is niet gevonden.

Wat nu? Meld je bijvoorbeeld aan voor onze webinar hieronder!

Klant: Systony
Onze diensten: Strategie, concepting, productie 
Periode: 2020 - heden

Introductie

Systony zijn met ruim 17 jaar ervaring experts te noemen op het gebied van CRM software implementatie. Het doel van Systony is om zoveel mogelijk organisaties te laten zien wat een CRM systeem en marketing software kan opleveren en die willen ze bereiken met video content. 

Het storytellen, het editen, het publiceren en het promoten van onze video’s op social media, van A tot Z zijn wij volledig ontzorgd en dat sprak ons met name aan.” 

MARTIJN RIJNDERS, SYSTONY

0

Impact

150+ likes en comments.

Meer dan 170 uur aan kijktijd.

32,7% van de kijkers heeft alle video's bekeken.

Op meer dan 7 zoekwoorden op plek 1 op YouTube

Strategie

Omdat Systony nog bijna geen video’s online had staan, gaf dat ons de mogelijkheid om vanaf 0 een passende en werkende strategie op te bouwen. Op basis van de doelstellingen, de stijl en bestemmingen van de video’s is de serie De CRM Experts ontstaan.

In elke aflevering geven Maarten en Martijn tips op het gebied van CRM systemen. De gekozen thema’s zijn een combinatie van de kennis die Systony in huis heeft en de meest gezochte zoektermen, keywords en interesses bij potentiële klanten. Zo zorgen we ervoor dat echt de juiste doelgroep wordt bereikt.

Efficiënt

Net als andere bedrijven heeft Systony het druk, daarom maken zij gebruik van een video abonnement bij Grow Media. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Dit scheelt Systony veel tijd. Zo nemen wij op 1 dag meerdere afleveringen op, worden ze binnen 2 weken gemonteerd en leveren wij de beschrijvingen en veel gezochte keywords. Zo werkt Systony nu aan een goede video marketing strategie, zonder dat het ze weken tijd kost.

Ben jij ook benieuwd wat Grow Media voor jou kan betekenen?

Nieuw Webinar:
Vergeet Google,  Verover Youtube 
komt eraan. 

MELD JE NU AAN!