Case

The BOTS App

BOTS is een tech startup die gestart is in 2017. Zij faciliteren een app waarbij (ro)bots beleggen volgens een eigen algoritme, een toegankelijke instap zodat iedereen kan beginnen met beleggen.

De Vraag

Het doel van BOTS is en was: Zo hard mogelijk groeien. Daarvoor hebben ze Grow Media ingeschakeld om dat met video voor elkaar te maken. BOTS vroeg om een strategie, compleet marketing plan, tv-commercials en consistente video's.

Onze Oplossing

Onze strategie bij BOTS is gebaseerd op drie pijlers: Inhouds- en naamsbekendheid verwerken, vertrouwen winnen en zoveel mogelijk app-downloads genereren.

Strategie

1. Naams- en inhoudsbekendheid

Niemand kende BOTS nog. Daarom is het essentieel dat er video's werden gemaakt over de BOTS app, waarin wordt uitgelegd hoe de app werkt en wat je ermee kunt doen. Ook de crypto markt wilden we infiltreren met belangrijke zoekwoorden, zodat BOTS bovenaan de zoeklijsten zou belanden. Daarom creĆ«erden we verschillende series op het Youtube kanaal van BOTS, maakten meerdere TV-commercials voor meer dan 10 landen. 


2. Vertrouwen winnen

Een app waarmee je automatisch kunt beleggen roept bij veel mensen wantrouwen op. Daarom hebben we alle bezwaren weerlegt in meerdere video's. We nodigden mensen uit tot een gesprek en stelden mensen gerust. Deze video's zijn extreem goed bekeken.


3. App downloads genereren

Uiteraard wilden we ook zoveel mogelijk app downloads genereren. Daarom zorgden we voor verschillende type video's die de kijker vanaf het eerste moment begeleidt en steeds enthousiaster maakt over de app. We konden goed meten hoeveel mensen vanaf Youtube daadwerkelijk de app gingen downloaden.


Ontzorging

De reden dat BOTS ons heeft gevraagd, is omdat zij compleet ontzorgd wilden worden. Daarom hebben wij daadwerkelijk elk proces voor hen uit handen genomen.

Afgenomen producten: HitserieVideo Abonnement + TV Commercials + Animaties + Radio Commercials

We zijn gestart met een hitserie en daarna overgegaan in een maandelijks video abonnement waarin we zorgden voor wekelijkse, consistente, hoogwaardige video's. Tevens hebben we gezorgd voor video-abonnementen, tv- en radio-commercials, animaties en veel losse video's.

Customers served!

1 +

Likes en reacties

Customers served!

1

Views

Customers served!

1 +

Video's gemaakt

Customers served!

1 +

App Downloads

De Resultaten

De resultaten spreken voor zich. BOTS is uitgegroeid tot een van de meeste populaire trading apps van de wereld. Onze video's op het Youtube Kanaal van BOTS hebben daar een groot aandeel in gehad. Ze hebben gezorgd tot een enorme boost in naams- en inhoudsbekendheid, vertrouwen en app downloads over de afgelopen jaren.

Wil jij dit ook?

Boek een gratis strategie sessie (max 30 min)