GrowFast | GrowBig

Hypnose Instituut Nederland

Doel

Fan laten worden van Edwin en het HIN, directe sales en betere vindbaarheid op het gebied van hypnose.

Resultaten 

  • Meer dan 2.5 miljoen weergaven.
  • Meer dan 500.000 keer gevonden via Google en Youtube.
  • 6 Zoekwoorden op nummer één in Youtube en Google.

Hypnose Instituut Nederland leidt duizenden mensen op om hypnotherapeut te worden en zelf hypnose therapieën te geven. Met als oprichter en creatief boegbeeld Edwin Selij maakte Grow Media videoseries om de voordelen en de stigma’s rondom hypnose door middel van video content zichtbaarder te maken.

De vraag

Hoe zorgen we ervoor dat HIN vaker organisch gevonden wordt? Dat mensen vaker reageren op video's? En hoe zorgen we ervoor dat een gedeelte van deze mensen zich gaan inschrijven voor een online cursus of een opleidingstraject van HIN?

De Oplossing

Onze hoofdtaak was om mensen fan te laten worden van Edwin Selij en het Hypnose Instituut Nederland. 

Strategie

1. Fan laten worden

We bedachten en produceerden verschillende soorten content voor verschillende doelgroepen op verschillende momenten in de klantreis. Van short form content, tot long form video's op Youtube. Dit doen we volgens het TOUCH, TELL, SELL, CARE principe

2. Vertrouwen kweken

Voor veel mensen is hypnose gevaarlijk of onzin. Daarom maakten we een serie waarin Edwin de zin en onzin over hypnose vertelt: hypnonsens. Hiermee creëerden we veel views, likes en abonnees. Ook omdat we bij deze video's vol ingezet hebben op zoekwoorden. Er zijn, doordat we zoekwoorden onderzoek hebben gedaan en flink gepubliceerd hebben op deze belangrijke zoekwoorden, maar liefst een half miljoen kijkers gekomen via de zoekfunctie van Youtube en Google

3. Expert status verhogen

Mensen wilden ook zien hoe hypnose nu echt in zijn werk gaat. Daarom maakten we de serie "Geen Angst", waarbij we zien welk effect hypnose kan hebben op mensen.

GrowBig

Hypnose Instituut Nederland maakte een jaar gebruik van ons GrowBig programma. 

De resultaten

Hypnose Instituut Nederland is uitgegroeid tot de absolute nummer één van Nederland. Tijdens ons GrowBig programma is zijn fanbase met 4000 gegroeid.

Customers served! 50000 + views
Customers served! 50000 + Abonnees
Customers served! 50000 + Video's op 1 nr in Google en Youtube