GrowCharity

Oranje Fonds

Doel

Naams- en inhoudsbekendheid vergroten

Resultaten 

Meer dan 3 miljoen views, meer dan 20 succesvolle videoseries, meer dan 500 bijzondere verhalen.

Jaarlijks steunt het Oranje Fonds zo'n 10.000 sociale projecten in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Daarom is het essentieel dat zoveel mogelijk mensen het Oranje Fonds kent en weet wat ze doet. Onze video strategie en videoproducties spelen daar al jaren een essentiële rol in.

De vraag

Hoe zorgen we ervoor dat de naams- en inhoudsbekendheid van het Oranje Fonds groeit? Hoe zorgen we voor nog meer impact in de maatschappij? 

De Oplossing

Inmiddels hebben we meer dan 20 verschillende videoseries geproduceerd en hebben we miljoenen mensen met onze video's weten te bereiken. We zijn de vaste videopartner van het Oranje Fonds.

Strategie

1. Naams- en inhoudsbekendheid

We bedenken en produceren verschillende soorten content voor verschillende doelgroepen op verschillende momenten in de klantreis. Van short form content, tot long form video's op Youtube.

2. Vertrouwen

Onze expertise tijdens de productie van deze video's ligt ook bij het stuk menselijke verbinding tijdens de draaidagen. We moeten vaak filmen bij een kwetsbare doelgroep en dan is het essentieel dat je binnen een korte tijd het vertrouwen wekt van de mensen. Pas dan durven mensen openhartig te zijn en ook voor de camera hun emoties te tonen.

Vaste Partner

Sinds 2017 zijn wij de vaste videopartner van het Oranje Fonds en daar zijn we heel trots op. Wij gaan voor het vuur voor deze prachtige klant.

GrowCharity

Het Oranje Fonds maakt deel uit van ons GrowCharity programma. 

De resultaten

Het Oranje Fonds is verder uitgegroeid tot het grootste sociale fonds van Nederland. Onze video's op alle kanalen van het Oranje Fonds hebben hier op een mooie manier aan kunnen bijdragen.

Customers served! 50000 + views
Customers served! 50000 + succesvolle videoseries
Customers served! 50000 + bijzondere verhalen