GrowBig

The BOTS App

Doel

Naams- en inhoudsbekendheid vergroten & directe sales

Resultaten 

Meer dan 350 video's10.000 app downloads en grootste automatische trading app van Nederland.

BOTS is een tech startup die gestart is in 2017. Zij faciliteren een app waarbij (ro)bots beleggen volgens een algoritme. Dit is een toegankelijke AI APP waarmee iedereen kan beginnen met beleggen, zonder dat je er verstand van hoeft te hebben.

De vraag

Het doel van BOTS is en was: Zo hard mogelijk groeien. Ze
hebben Grow Media ingeschakeld om dat met video voor elkaar te krijgen. BOTS vroeg om een strategie, compleet marketing plan, tv-commercials en consistente video's.

De Oplossing

Onze strategie bij BOTS is gebaseerd op drie pijlers: Inhouds- en naamsbekendheid verwerven, vertrouwen winnen en zoveel mogelijk app-downloads genereren.

Strategie

1. Naams- en inhoudsbekendheid

Om BOTS bekend te laten worden bij het grote publiek, was het essentieel dat er video's werden gemaakt over de BOTS app zelf, waarin wordt uitgelegd hoe de app werkt en wat je ermee kunt doen. We maakten en publiceerden dagelijkse shorts op alle Social kanalen en zetten wekelijks nieuwe Youtube video's live. Ook zorgden we ervoor dat crypto liefhebbers de BOTS-app snel zouden vinden, door het maken van slimme SEO-video's. Voor een directe en meest impactvolle boost, maakten we een tv-commercial die in meer dan 8 landen heeft gedraaid.

2. Vertrouwen winnen

Een app waarmee je automatisch kunt beleggen roept bij veel mensen wantrouwen op. Daarom hebben we alle bezwaren weerlegd in meerdere video series. Deze video's zijn bij elkaar meer dan 2 miljoen keer bekeken. 

3. App downloads genereren

Uiteraard wilden we ook zoveel mogelijk app downloads genereren. Daarom zorgden we voor verschillende type video's om de kijker vanaf het eerste moment te begeleiden en steeds enthousiaster te maken over de app.

Ontzorging

De reden dat BOTS Grow Media heeft gevraagd als partner, is omdat zij compleet ontzorgd wilde worden. Daarom hebben wij elk proces voor hen uit handen genomen: van strategie tot productie en het inplannen op de juiste kanalen.

Uitingen

We zijn gestart met GrowFast en daarna overgegaan in een maandelijks video abonnement, GrowBig waarin we zorgden voor dagelijkse, consistente, hoogwaardige video's. Tevens hebben we gezorgd voor tv- en radio-commercials, animaties en veel losse video's.

De resultaten

De resultaten spreken voor zich. BOTS is uitgegroeid tot een van de meest populaire trading apps van de wereld. Onze video's op het Youtube Kanaal van BOTS hebben daar een groot aandeel in gehad.

Customers served! 100 +  Likes en reacties
Customers served! 100 + Views
Customers served! 100 +  Video's gemaakt
Customers served! 100 +  App Downloads