GrowFast | GrowBig | GrowCourse 

Tibor.nl

Doel

Compleet ontzorgen op het gebied van videostrategie- en productie. Online merk bouwen voor meer fans en klanten.

Resultaten 

  • Meer dan 200.000 euro omzet aan online cursus sales.
  • Meer dan 5.000 abonnees op Youtube.
  • Meer dan 100.000 keer gevonden via Google en Youtube.

Tibor.nl is een business coach en verzorgt groeiprogramma's voor zzp'ers en het MKB voor meer structuur op persoonlijk gebied en in je bedrijf. Grow Media verzorgt al jaren videostrategieën, videoproducties en online cursussen voor Tibor en helpt hem hierbij de meest impactvolle businesscoach van Nederland te worden.

De vraag

Hoe zorgen we ervoor dat Tibor.nl meer fans, meer klanten en meer zichtbaarheid krijgt in Nederland en België?

De Oplossing

Onze hoofdtaak was om mensen op een organische wijze kennis te laten maken met de principes van Tibor.nl. Ze te laten kennismaken met korte, toegankelijke video's en de diepte in te gaan met inhoudelijke video's en online cursussen die weten te raken.

Strategie

1. Fan laten worden

We bedachten en produceerden verschillende soorten content voor verschillende doelgroepen op verschillende momenten in de klantreis. Van short form content, tot long form video's op Youtube. Dit doen we volgens het TOUCH, TELL, SELL, CARE principe.

2. Niet direct de diepte in

Als je voor het eerst in aanraking komt met de principes van Tibor.nl kan dat soms afschrikken. Hij is direct en heeft een duidelijke mening. Daarom creëerden we eerst series waarbij zijn principes op een toegankelijke manier worden gepresenteerd. De stap naar video's die zijn overtuigingen en principes verder uitdiepen is op deze manier een stuk kleiner geworden.

3. Meer fans leidt tot meer sales

We zagen het aantal fans van Tibor.nl groeien en konden daarom met overtuiging nieuwe online cursussen ontwikkelen en verkopen. Deze sloegen aan. Er werd door Tibor voor meer dan 200.000 euro aan door ons geproduceerde cursussen verkocht.

GrowFast, GrowBig, GrowCourse

Tibor.nl neemt momenteel ons GrowBig programma af. We zijn gestart bij een eenmalige serie van ons GrowFast programma. Onze online cursus nam hij af via ons GrowCourse pakket.

De resultaten

Tibor.nl is een van de grootste business coaches van Nederland geworden. Met een constante stroom aan leads en sales, blijven wij de komende tijd video's maken om zijn merk nog verder een boost te geven.

Customers served! 50000 + views
Customers served! 50000 + Abonnees
Customers served! 50000 + Video's