Home

Geen fans? Geen bereik? Geen video’s? Geen probleem!

Grow Media helpt je op weg naar 100 echte fans met video. Dat is genoeg voor een gezonde business. Aan duizenden stille volgers heb je niks. 

Heb je nog geen fanbase? Dan is video dé manier waarmee je die gaat opbouwen. Al wel volgers? Maak ze dan fan met jouw video’s.

roadmaap 100 fans

Waarom zou je met ons werken?

Videostrategie, marketing en productie

Wij zorgen voor een winnende strategie, nemen jouw video’s snel en efficiënt op, zorgen ervoor dat jouw video’s gevonden worden en van absolute topkwaliteit zijn.

Een serie kwaliteitsvideo’s

Éen video gaat jouw business niet laten groeien. Een serie kwaliteitsvideo’s wel. Mensen worden volgers, abonnee en vervolgens écht fan. Echte fans kopen jouw producten.

Jij bent de “hero”

Wij zorgen ervoor dat jij je als bedrijf durft uit te spreken. Video’s waarin jij laat blijken waarom mensen voor jouw bedrijf moeten kiezen. Je gunt mensen fan van je te worden. Alleen afwijkers winnen.

Over Grow Media

Je hebt maar 100 echte fans nodig voor een gezonde business

Grow Media is ontstaan uit de frustratie dat er te veel videoproductie bedrijven zijn die exact hetzelfde doen. Ze zijn veelal videobakkers. “U vraagt? wij draaien!”. Lekker makkelijk. Niet doorvragen. Dat resulteert gegarandeerd in mislukking. Bedrijven willen namelijk bedrijfsvideo’s. Dat werkt allang niet meer. Wij maken alleen video’s die echte fans oplevert.

Hoeveel volgers heb jij op je social media kanalen? Hoeveel van die volgers zijn jouw echte fan? Een fan is iemand die op alles van jou reageert en alles van jou leest, deelt en koopt.

Grow Media zorgt voor deze echte fans door video in te zetten. Aan veel volgers die niks kopen heb je helemaal niks. 100 echte fans zijn echter voldoende om een gezond bedrijf te runnen.

Aanpak

U vraagt, wij draaien? Ik dacht het niet.  

Wij verdiepen ons in je bedrijf. Waar sta je voor? Wie is je doelgroep? Wat maakt jou anders? Wat scoort al goed? Pas dan gaan we nadenken over welke video’s we moeten gaan maken.

Als je een videopartij zoekt die een bedrijfsfilmpje schiet, of jouw vlogs monteert dan zit je bij ons verkeerd. Wij maken alleen video’s waarvan we zeker zijn dat ze gaan werken.

Case study’s

utrecht glazen huis

Oranje Fonds

2017 – nuStichtingen, Fondsen, Human Intereststrategie, concepting, productie

IMG 2889 scaled

Systony

2020 – nuB2B, Tech, IT, Educatie

strategie, concepting, productie

fullsizeoutput 405 scaled

Ludens

2020 – nuHuman Interest, Educatie, Kinderen

strategie, concepting, productie

edwin selij hypnose

Hypnose Instituut NL

2019 – nu​Hypnose, educatie

strategie, concepting, productie

BOTS YT header DEF

BOTS by RevenYOU

2020 – nuB2B, Tech, IT, Beleggen

strategie, concepting, productie

qvYa54kYGXk HD

YULU

2020Speelgoed, Marketing, Jongeren

strategie, concepting, productie

testimonials

Dit zeggen onze klanten over ons

We werken fijn samen met Grow Media. Het zijn professionals die heel goed begrijpen hoe je een verhaal mooi en integer kunt vertellen. Ze denken met alles mee en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Nerina Vilchez

Oranje Fonds

Grow Media denkt in mogelijkheden en verplaatst zich goed in de doelgroep, wat resulteert in campagnes die zijn doelen ruimschoots weten te behalen. Voor Intertoys en Pedigree zijn de producties met erg veel plezier gedraaid!

Jamilla Wolfswinkel

branddeli

Grow Media is misschien wel het meeste professionele videobedrijf waar ik ooit me heb samengewerkt. Er wordt met je meegedacht en verder gedacht dan je initiële vraag. Vervolgens leveren ze video’s op in topkwaliteit qua beeld en geluid.

Thijs Lindhout

CFO of the company

Wij werken onder andere voor

Met passie en volle overgave

Systony logointernet marketing unie 1bots logoLogo Hynose Instituut NederlandHoe kun je het best video toepassen in je bedrijf?ludens logo themindofficeLogo Medimapp.pngOranje Fonds logoyulu

We sparren graag over je groeimogelijkheden

Je naamEmail adresWebsiteTelefoonnummerVraagBel me terug