fbpx

Zelf een online cursus maken?

Volg nu onze video cursus en start direct met het verdienen van online geld

 • Je leert zelf een online cursus maken: schrijven, filmen en verkopen
 • Training kort en to the point (+/- 60 min)
 • Binnen twee weken staat jouw training LIVE
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Eindelijk een online schaalbaar business model
 • Apparatuur voor jou geselecteerd! Scheelt je uren. 
 • Extra: Presentatietips.
 • Alleen voor bedrijven die een professionele look willen

Direct aan de slag om
online geld te verdienen


Jeroen | re-set.nu

Dé kickstart voor het maken van een online cursus. Zeker een aanrader! Duidelijke video’s die gemakkelijk zijn te volgen met tools die je gelijk kunt toepassen in je eigen video’s. 

Kyra Cools

Wat een verademing is deze cursus! Niet eerst 3 nieuwsbrieven of vlogs doorspitten. Geen lastige inhoudelijke vragen die je eerst moet beantwoorden. Wel kort en krachtig en te snappen info! Ontzettend bedankt!

Maaike de Boer - Wijzer over de Basisschool

Bart is als instructeur super enthousiasmerend en inspirerend.

Verstandig Trainen

Bart neemt je mee met zijn enthousiasme doorheen deze basis om je eigen online cursus te maken. Je leert stap voor stap wat het minimum is om snel een cursus op te bouwen en op een platform neer te zetten. Ik ben gestart met mijn lessen uit te schrijven en hoop snel mijn lessen op te nemen.

Colin Price

De cursus is perfect voor beginners! Stap voor stap word alles wat je nodig hebt helder uitgelegd. Kan ik iedereen aanraden!

Tevreden klanten van Grow Media

Dit is de tijd. Ga nu een online cursus maken

2020 wordt het jaar waar in de toekomst op terug gekeken zal worden als het jaar waarop alles veranderde. Niet alleen dat de 1.5 meter cultuur normaal werd, maar ook vooral als het jaar waarin we écht met z'n allen alles online gingen kopen.

Hoe heb jij je tijd sinds onze "intelligente" lock down besteed? 

Wij schrokken ons in eerste instantie de pletter. Alle opnames werden opgeschort, goede leads gingen uiteindelijk niet met ons in zee. Nu konden we natuurlijk in een hoekje zitten huilen, maar zo zitten we gelukkig niet in elkaar. En jij ook niet, dat weet ik zeker.

Wij zijn als een gek gaan produceren. Video's, video's en nog eens video's maken. Deze online cursus: "Maak je eigen professionele videotraining" is daar o.a. het resultaat van.

Ons voordeel daarbij is dat we dit al vaker hadden gedaan, voor andere klanten. Wij wisten welke opname apparatuur we nodig hadden, hoe we de training en de lessen moesten schrijven, hoe we het moesten presenteren én hoe we de video's moesten monteren.

We merken dat zoveel bedrijven nu óók hun videotrainingen online willen zetten, maar zich tegen laten houden door alle technische aspecten én het presenteren. En dan gebeurt er dus helemaal niets.

Deze videotraining laat je precies zien hoe jij zo'n online videotraining kunt maken. Snel en to the point. We geven je de tools, de technieken en de broodnodige tips en tricks zodat jij zelfstandig binnen twee weken een cursus online kunt hebben staan. Niks meer en niks minder.

Dit is wat je leert...

online cursus maken

€ 195,-

Je eigen professionele online cursus maken - Video Cursus

 • Wil je online gaan verdienen?
 • Kan je wel wat hulp gebruiken bij het filmen en monteren?
 • Wil je weten hoe je je cursus moet opbouwen?
 • Wil je professionaliteit uitstralen naar jouw doelgroep?

Garantie: Niet tevreden over de cursus? Laat het weten en binnen 3 dagen na aanschaf krijg je 100% van het bedrag weer terug.

Dan is er online geen betere videocursus te vinden dan dit. Wij hebben onze meest effectieve technieken gebundeld in deze training om jou zo helder mogelijk uit te leggen hoe jij binnen twee weken een winstgevende online videotraining kunt maken.

FAQ

Wanneer start de cursus?

Als je de cursus aanschaft dan krijg je een mail met de inloggegevens van de Grow Media University. Als je hierop inlogt zie je direct de cursus verschijnen. Je kunt de cursus starten wanneer jij wilt.

Ik heb betaald, maar hoe krijg ik nu de cursus te zien?

Direct als je betaald hebt, krijg je een mailtje van Grow Media University. Volg de instructies en als je eenmaal binnen bent, kun je direct de cursus openen.

Met welke software wordt er gemonteerd?

Adobe Première. In de cursus staat een link met een bizarre aanbieding (50%) voor het abonnement op de hele Adobe Creative Suite. 

Deze cursus is ook aan te raden als je met een ander software pakket monteert. Let op: Het pakket moet wel de optie hebben om multicam te monteren.

Hoe lang duurt de cursus?

Exact 1 uur, 24 minuten en 17 seconden.

Hoe technisch moet je zijn voor deze cursus?

Niet. Het is echt voor beginners. Het enige wat je moet kunnen is weten hoe je mapjes aan moet maken op je computer, of op je harde schijf en weten hoe je bestanden van plek A naar plek B moet kopiëren.

Hoeveel geld ben ik kwijt na het aanschaffen van deze cursus?

Als je nog helemaal geen apparatuur in huis hebt, hou er dan rekening mee dat je nog 800 euro moet investeren in een camera, licht, geluid en andere accessoires.

Natuurlijk heb je ook een platform nodig waar je cursus op komt te staan. Dat kan gratis, maar hou rekening met in ieder geval 200 euro/jaar. Wij raden Huddle aan, in onze ogen het beste pakket wat je kunt krijgen. Dat is wel wat duurder, maar wij hebben hiervoor een fixe korting geregeld.