Online video cursus maken

Zelf een online cursus maken?

Volg nu onze video cursus en start direct met het verdienen van online geld

C0009.MP4.06 39 34 11.Still001 scaled

 • Je leert zelf een online cursus maken: schrijven, filmen en verkopen
 • Training kort en to the point (+/- 60 min)
 • Binnen twee weken staat jouw training LIVE
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Eindelijk een online schaalbaar business model
 • Apparatuur voor jou geselecteerd! Scheelt je uren. 
 • Extra: Presentatietips.
 • Alleen voor bedrijven die een professionele look willen

Direct aan de slag om online geld te verdienen

​“

jeroen e1589277394102

Jeroen | re-set.nu

Dé kickstart voor het maken van een online cursus. Zeker een aanrader! Duidelijke video’s die gemakkelijk zijn te volgen met tools die je gelijk kunt toepassen in je eigen video’s. 

Kyra Cools 260x361 1

Kyra Cools

Wat een verademing is deze cursus! Niet eerst 3 nieuwsbrieven of vlogs doorspitten. Geen lastige inhoudelijke vragen die je eerst moet beantwoorden. Wel kort en krachtig en te snappen info! Ontzettend bedankt!

maaike rekenen oefenen 123x123 1

Maaike de Boer – Wijzer over de Basisschool

Bart is als instructeur super enthousiasmerend en inspirerend.

Verstandig Trainen

Bart neemt je mee met zijn enthousiasme doorheen deze basis om je eigen online cursus te maken. Je leert stap voor stap wat het minimum is om snel een cursus op te bouwen en op een platform neer te zetten. Ik ben gestart met mijn lessen uit te schrijven en hoop snel mijn lessen op te nemen.

Colin Price

De cursus is perfect voor beginners! Stap voor stap word alles wat je nodig hebt helder uitgelegd. Kan ik iedereen aanraden!

Tevreden klanten van Grow Media

1Branddelinickelodeon 560x370 1sbs6 560x370 1net5 560x370 1KNLTB logobart portret small scaled

Dit is de tijd. Ga nu een online cursus maken

2020 wordt het jaar waar in de toekomst op terug gekeken zal worden als het jaar waarop alles veranderde. Niet alleen dat de 1.5 meter cultuur normaal werd, maar ook vooral als het jaar waarin we écht met z’n allen alles online gingen kopen.

Hoe heb jij je tijd sinds onze “intelligente” lock down besteed? 

Wij schrokken ons in eerste instantie de pletter. Alle opnames werden opgeschort, goede leads gingen uiteindelijk niet met ons in zee. Nu konden we natuurlijk in een hoekje zitten huilen, maar zo zitten we gelukkig niet in elkaar. En jij ook niet, dat weet ik zeker.

Wij zijn als een gek gaan produceren. Video’s, video’s en nog eens video’s maken. Deze online cursus: “Maak je eigen professionele videotraining” is daar o.a. het resultaat van.

Ons voordeel daarbij is dat we dit al vaker hadden gedaan, voor andere klanten. Wij wisten welke opname apparatuur we nodig hadden, hoe we de training en de lessen moesten schrijven, hoe we het moesten presenteren én hoe we de video’s moesten monteren.

We merken dat zoveel bedrijven nu óók hun videotrainingen online willen zetten, maar zich tegen laten houden door alle technische aspecten én het presenteren. En dan gebeurt er dus helemaal niets.

Deze videotraining laat je precies zien hoe jij zo’n online videotraining kunt maken. Snel en to the point. We geven je de tools, de technieken en de broodnodige tips en tricks zodat jij zelfstandig binnen twee weken een cursus online kunt hebben staan. Niks meer en niks minder.

Dit is wat je leert…

overzicht smalloverzicht cursusonline cursus maken

€ 195,-

Je eigen professionele online cursus maken – Video Cursus

 • Wil je online gaan verdienen?
 • Kan je wel wat hulp gebruiken bij het filmen en monteren?
 • Wil je weten hoe je je cursus moet opbouwen?
 • Wil je professionaliteit uitstralen naar jouw doelgroep?

Garantie: Niet tevreden over de cursus? Laat het weten en binnen 3 dagen na aanschaf krijg je 100% van het bedrag weer terug.

Dan is er online geen betere videocursus te vinden dan dit. Wij hebben onze meest effectieve technieken gebundeld in deze training om jou zo helder mogelijk uit te leggen hoe jij binnen twee weken een winstgevende online videotraining kunt maken.

FAQ