Dit is Grow Media

Ontmoet ons kernteam

eigenaar/creatief directeur

Bart Boonstra

Bart heeft in 2017 Grow Media opgericht. De focus is altijd geweest om video's te maken voor bedrijven die écht werken. Houdt zich bezig met de strategie.

EDITOR/FILMMAKER

Willem van Gemert

Willem is onze montage koning. Creatief, snel, geestig en kei harde werker. Willem is bovendien een steengoede muzikant! Dé sound specialist van Grow Media.

Projectleider

Ger de Gram

Ger komt uit de journalistiek. Dat zie je terug in zijn werkwijze: Altijd kritisch, altijd op zoek naar de beste kwaliteit, zonder compromis.

eindredacteur / Filmmaker

Elke van Veenendaal

Verantwoordelijk voor alle scripts, concepten en blijft altijd in nauw contact met onze klanten. Daarbij is Elke onze top storyteller. Verantwoordelijk voor de meeste van onze mooie Oranje Fonds video's.

producer/p.a.

Mascha Teirlinck

Moet iets geregeld worden? Mascha fixt het wel. Een absoluut onmisbare spil voor Grow Media.

Ons verhaal

Hoe het begon

Oprichter Bart Boonstra heeft na zijn studie Mediatechnologie jarenlange online en tv- ervaring opgedaan als presentator bij tv zenders als SBS 6, NET 5 en Nickelodeon. Naast presenteren ging hij ook steeds meer produceren, wat zijn twee passies (techniek en presentatie) samenbracht. Met zijn ervaring voor de camera wist hij hoe het er achter de schermen aan toeging en hoe het beter kon. Daarom besloot hij onder naam van Grow Media samen met andere like-minded professionals een videoproductiebedrijf te starten dat niet alleen goede video's maakt, maar ook op strategisch gebied mensen kan ondersteunen hun groeidoelstellingen te behalen.

Grow Media is ontstaan uit de frustratie dat er te veel videoproductie bedrijven zijn die exact hetzelfde doen: bedrijfsvideo's exact zo produceren zoals dat wordt gevraagd door hun opdrachtgevers. Maar dat werkt allang niet meer. Wij maken video's die echte fans opleveren.

Onze eigen groei

Van video's maken voor kleine bedrijven op de zolderkamer, tot het maken van complete webseries en tv commercials voor grote bedrijven en stichtingen: het is snel gegaan. Binnen drie jaar staat er een compleet schaalbaar team - van bovenstaande professionals tot vaste freelancers medewerkers - dat meer dan 150 video's per jaar produceert. Voor beginnende bedrijven dat willen groeien en al bestaande bedrijven die willen uitbreiden.

Anders dan anders

Grow Media is uitgegroeid tot een videobureau dat strategie, marketing en productie combineert. "U vraagt, wij draaien" doen we niet. We maken video's om de juiste doelgroep te bereiken en aan te trekken. Wij maken kwaliteitsvideo's, geen vlogs. Wij zorgen voor echte fans, geen passieve volgers.

Een hecht team

Video's maken en bedenken doen we samen. Als een eenheid die elkaar aanvult, kritisch naar elkaar is en vooral veel lol met elkaar heeft. Samen werken om andere mensen te kunnen helpen. Maar ook jezelf en anderen ontwikkelen vinden wij belangrijk. Hier werken alleen mensen die weten wat ze willen, weten waar ze goed in zijn en elkaar versterken. Daarom zoeken we als kernteam wanneer dat nodig is ook de expertise op van de specialisten in ons nauw betrokken netwerk. Zo leren we van elkaar en kunnen we écht de beste resultaten leveren.

Neem direct contact met ons op