Wij zijn Grow Media

Wij zijn een video strategie- en productiebedrijf dat video’s maakt voor bedrijven en stichtingen die een boost willen krijgen in zichtbaarheid om meer naamsbekendheid, leads en/of sales te krijgen.

Be Creative
Evoke Emotions
Make Impact

Ons verhaal en missie

Van video's maken voor kleine bedrijven op de zolderkamer tot het maken van complete strategieën, webseries en tv commercials voor middel & grote bedrijven en stichtingen: het is snel gegaan met de groei van Grow Media. Binnen vijf jaar zijn we gegroeid naar een compleet team dat meer dan 1000 video's per jaar produceert.

We willen elk missie gedreven bedrijf en stichting helpen om zijn volledige potentie te benutten en zijn dromen te verwezenlijken. We maken daarom alleen video’s die meetbaar converteren, zonder gedoe. Compleet ontzorgd.

grow media

Grow Media is ontstaan uit de frustratie dat er te veel videoproductie bedrijven zijn die exact hetzelfde doen: Namelijk video's produceren zoals dat wordt gevraagd door de opdrachtgever. Dat resulteert gegarandeerd in mislukking. "U vraagt, wij draaien", doen we dan ook niet aan.

We willen alleen video's maken die werken. Daarom zijn we kritisch, stellen we veel vragen en doen we er alles aan om jouw doelstellingen te halen. Pas dan heeft video nut.

Ons team

Ons team is kritisch, creatief en positief.  We staan open voor feedback, ideeën en hulp van anderen. We doen alles voor onze missie: Jouw bedrijf of stichting laten groeien en je helpen om jouw dromen te verwezenlijken. We zijn met een professioneel kernteam en zetten alleen de allerbeste mensen in ons vakgebied in, om zo effectief en hoogwaardig mogelijke producties te maken.

Bart Boonstra
Eigenaar/creatief directeur
Elke van Veenendaal
Projectmanager, Filmmaker & Eindredacteur
Mascha Teirlinck
Producer
Willem van Gemert
Senior Filmmaker
Ger de Gram
Projectleider
Marijn van der Laarse
Filmmaker en Editor

Onze strategie en werkwijze

Bedrijven en stichtingen die bij Grow Media komen hebben vaak geen idee hoe ze video moeten inzetten in hun marketingstrategie. Het zijn losse flodders. Video’s die niet werken, zonder achterliggend idee. Slechte video’s, waar niemand naar kijkt, die je bedrijf juist in diskrediet brengt in plaats van helpt. Hierdoor lopen ze elke dag bakken met fans en leads mis die meer vertrouwen vinden bij een concurrent die wel een goede video strategie hanteert. Video is verreweg het belangrijkste marketingmiddel om de aandacht te pakken, vertrouwen te wekken en mensen te overtuigen voor jouw product of dienst en wordt alleen maar belangrijker. Als je in 2023 nog geen video strategie hebt, besta je over 2 jaar niet meer.

Met een goed uitgedachte video strategie en steengoede video’s weet je op dagelijkse basis je doelgroep te bereiken. Een paar seconde op de fiets, op het werk, tijdens het koken, in de trein, de hele dag. Constante exposure van de oplossing van een probleem dat je doelgroep heeft. Het zorgt ervoor dat je de nummer één wordt in je niche.

Met steengoede video’s zorg je ervoor dat mensen verder willen kijken en meer van jou willen weten. Niet kunnen wachten om uiteindelijk op die “koop nu” knop te klikken. Met slimme titels en thumbnails kom je bovenaan de zoekresultaten te staan, niet alleen in Youtube, maar ook op Google. 

We werken alleen data driven en doen meer wat werkt en stoppen met wat niet werkt. We passen onze strategie aan als de markt erom vraagt.