Benieuwd naar onze 
Wall of video fame?

Grow Media maakt jaarlijks meer dan 150 video's voor kleine ondernemers, het MKB, tv, en de grootste bedrijven en stichtingen van Nederland. Hieronder vind je onze cases waar het meest trots op zijn. We laten zien hoe we hebben geholpen en hoe de bedrijven en stichtingen zijn gegroeid.

Wat is video marketing?
Wie gebruikt video marketing
Video marketing inzetten

Onze TOP 3 cases

#1 Oranje Fonds 

Voor het Oranje Fonds maken wij elk jaar meer dan 100 video's. We laten zien wat het Oranje Fonds doet en waarom het belangrijk is. Hoofddoel is en was o.a. het vergroten van de naams- en inhoudsbekendheid van het fonds. Daarom maken we series die de verhalen vertellen van de stichtingen die gesteund worden door het Oranje Fonds. Altijd emotie, altijd pakkend voor online. Onze video's hebben hierdoor bijgedragen aan het bereiken van hun doelen. We zijn heel trots op deze samenwerking.

Bijgedragen aan: 
+5.000.000 minuten kijktijd 
+2.500.000 weergaven
+2.00 min gemiddelde kijktijd

#2 IMU 

Voor de IMU (de Internet Marketing Unie), maakten wij deze promo. Deze video ging direct viral. Het doel: 1800 stoelen vullen was binnen twee dagen gelukt. Er kwamen honderden goeie reacties op deze video. We bedachten een andere invalshoek dan normaal en wisten daarmee duizenden mensen enthousiast te krijgen voor dit event. Het event was dan ook binnen no-time gevuld. 

#3 Branddeli / Intertoys

Branddeli is een reclamebureau dat merken aan tv zenders koppelt. Voor Branddeli hebben wij voor merken als Pedigree en Intertoys campagnes gedraaid. Hiervoor heeft Grow Media inhoudelijk de video's bedacht en geproduceerd. De campagnes waren te zien op o.a. Nickelodeon en Disney. De vooraf gestelde doelen zijn allemaal ruimschoots gehaald.  

Bekijk ook andere cases en video's

Met veel passie en trots hebben wij al meer dan 1000 videos gemaakt!

  • 1
  • 2
  • 3

ORANJE FONDS - serie meedoen


Voor het Oranje Fonds maakte Grow Media een heftige serie video's over stichtingen in het programma "Meedoen, Samen Uit De Armoede". Zij helpen mensen die in de armoede zitten en daar met hulp weer langzaam uitkomen.

BRANDDELI - INTERTOYS


Voor Branddeli maakte wij een campagne voor Intertoys. Kids konden hun verlanglijstje invullen en wij mochten "the lucky few" verrassen met alle cadeaus!

KNLTB - tenniskids


Voor de KNLTB maken wij een serie video's die allemaal als doel hebben om kinderen te laten blijven tennissen, of enthousiast te maken om ook te gaan tennissen! 

ORANJE FONDS - kerstvideo


Voor het Oranje Fonds maakten wij een video om alle mensen in het land te bedanken oor hun inzet en te stimuleren om volgend jaar nog meer te doen, door middel van deze kerstvideo.

IMU - AFTER MOVIE


Voor de IMU maakte wij een after movie van het AFAS Circustheater. Het doel van deze video is het enthousiasmeren van mensen voor toekomstige events.

BRANDDELI - PEDIGREE


Voor de KNLTB maken wij een serie video's die allemaal als doel hebben om kinderen te laten blijven tennissen, of enthousiast te maken om ook te gaan tennissen! Doelstelling..

Deze video gaat momenteel viral

 Soms is het goed om met je videomarketing strategie je budget te concentreren op één video, om zo in een keer meer mensen te kunnen bereiken. En dat is precies gebeurd met deze Glazen Huis video. Met deze video willen we het Oranje Fonds nog beter koppelen met het thema eenzaamheid. Deze video werd in no-time door meer dan 130.000 mensen bekeken op verschillende platformen.

  • check
    Let op de intro: Deze pakt meteen de aandacht waardoor je blijft kijken. Het is absurd, vreemd en spannend tegelijkertijd.
  • check
    Er loopt een timer af, waardoor je als kijker veel langer blijft kijken. Je wilt weten wat er gebeurt.

Wij werken onder andere voor 

Met passie en volledige overgave

Videos in combinatie met marketing
Hoe veel kost video marketing?
Videos inzetten voor de marketing
Hoe kun je het best video toepassen in je bedrijf?
Wat maakt een video goed?
Grote video marketing projecten

Neem jij #1 in op deze pagina?

Neem contact met ons op en wij maken samen van jouw bedrijf een converterende video motor.

Video gebruiken binnen je bedrijf

Grow Media ontwikkelt unieke video strategieën en produceert video's voor innovatieve bedrijven. 

Contact gegevens

Oudegracht 27
     Aan de Werf

map-marker

3511 AB Utrecht

 030 8886580

info@growmedia.nl

Volg ons op social media