Binnen een maand bovenaan Youtube

1 dag filmen en direct 12 video's die je bedrijf direct bovenaan de zoekresultaten zetten. Compleet ontzorgd.

 • Alleen geschikt voor bedrijven.
 • Met je belangrijkste zoekwoorden binnen een maand bovenaan de zoekresultaten van Google en Youtube.
 • Alleen video's die bijdragen aan jouw bedrijfsdoelen
 • Voor een maand video's op al je social media kanalen.
 • Compleet ontzorgd: We zorgen voor scripts, doen de volledige productie, monteren alles, zorgen voor ondertiteling en thumbnails en plannen vervolgens alles voor je in.
 • Alles gedraaid in 1 dag
 • Je krijgt 4 video's en 8 shorts
Beste deal

Met GrowFast krijg je bizar veel hoogwaardige video's voor een bedrag dat je nergens anders vindt.

Scheelt tijd

Jij bent 1 dag draaien kwijt voor een hele maand aan video's. That's it. Wij regelen de rest.

Direct resultaat

GrowFast geeft je een shortcut naar meer leads en bezoekers. Direct bovenaan de zoekresultaten.

Hoe hoog sta je in de zoekresultaten als je jouw bedrijfsnaam intikt in Google en Youtube? Word je gevonden als mensen op zoek zijn naar de oplossing voor hun probleem? GrowFast zorgt er voor dat je binnen een maand op je belangrijkste zoektermen bovenaan staat in Youtube, de op één na grootste zoekmachine ter wereld.

Het proces

Ons eenvoudige stappenplan 

1. GrowMeeting

We starten met een gratis GrowMeeting waar in wij jouw bedrijfsdoelen bespreken en komen vervolgens met een duidelijk plan.

2. Videotitels en scripts

Samen bepalen we de exacte video's die we gaan maken en bepalen we vooraf welke titels deze video's gaan hebben. Wij sturen vervolgens een template van de videoscripts, die jij vervolgens met je team kan invullen. We maken dit zo makkelijk mogelijk voor je. Vervolgens reviseren wij deze scripts en plannen we een draaidag in.

3. Productie

Wij plannen een draaidagfilmen alles, monteren alle video's, zorgen voor thumbnails, zetten je Youtube kanaal klaar en plannen alle video's voor al je social media kanalen in. Je wordt zo compleet ontzorgd.

Kom nu in actie

Onze klanten

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, dit is wat onze klanten zeggen

Met GrowFast investeer je één dag en krijg je een maand aan mega professionele video's. En dat voor een prijs die een stuk lager ligt dan bij andere video bureaus.

Tibor Olgers / Eigenaar Tibor.nl

Wat je krijgt

Dit is wat we maken

In GrowFast krijg je altijd 4 video's met een lengte tussen de 2 en 3 minuten. Afhankelijk van jouw doelstellingen en jouw type bedrijf en doelgroepen maken we video's waardoor je direct goed gevonden wordt en die je kunt delen op al je social media kanalen. Bovendien krijg je 8 short form video's die wij voor jou op al je social media kanalen zullen inplannen. Je krijgt zo voor een maand aan video's.

Bedrijfsfilm

Doel: Verhogen vindbaarheid, expert status en informatie geven over het bedrijf

90% van onze klanten had bij onze kennismaking geen bedrijfsfilm op Youtube staan. Dat betekent dat als potentiële klanten zoeken op jouw naam, ze je niet kunnen vinden. Wat zou dat betekenen voor je geloofwaardigheid en vertrouwen?

We zorgen bij GrowFast voor een (nieuwe), duidelijke bedrijfsfilm.

Expert video's

Doel: Verhogen vindbaarheid en expert status

Waar wil je op gevonden worden als bedrijf? Welke problemen los je op? We doen zoekwoorden onderzoek en gaan video's maken die jouw bedrijf direct bovenaan de zoeklijsten gaan zetten.  

In deze video's kun je ook direct laten zien wie je bent, wat je expertise is en wordt je expertstatus zodanig verhoogd dat deze video's direct voor meer leads en sales gaan zorgen.

In het GrowFast pakket zitten altijd expertvideo's om zo snel mogelijk bovenaan de zoekresultaten te ranken.

Onderstaande video's zijn hier voorbeelden van en staan op de eerste plek van Youtube (en Google)

GrowFast is dé kickstart voor een succesvolle videostrategie voor jouw bedrijf. We willen je laten zien wat een maand lang slimme video's posten doet met je business. Je wordt beter gevonden, krijgt meer aanvragen en je expert status wordt direct vergroot.

 • Direct bovenaan Google en Youtube
 • Een hele maand aan hoogwaardige video's ingepland op al je social media kanalen.
 • Nog geen Youtube kanaal? We zetten hem voor je op
 • Volledig ontzorgd
 • 1 Bedrijfsfilm, 3 expert video's
 • 8 Short form video's
 • Alles wordt gedraaid op één dag 
 • Meetbaar betere zichtbaarheid

Onze video's worden optimaal gevonden

Grow Media helpt ons bedrijf te groeien door goede video content te publiceren. Deze content wordt optimaal gevonden, waardoor ze direct leads opleveren op de website die wij vervolgens weten te converteren naar prospects. 

Martijn Rijnders

Eigenaar

Van te voren wist ik niet dat het zo goed zou zijn

Als je meer resultaat wilt met je video’s, als je beter gevonden wilt worden, als je wilt dat het hele goede video’s zijn dan moet je met Grow Media in zee gaan. Van te voren wist ik niet dat het zo goed zou zijn.

Edwin Selij

Eigenaar

Grow Media verdiept zich in de organisatie en dat is waardevol

Grow Media verdiept zich in de achtergrond van de opdrachtgever en de organisatie, zodat alle video’s goed aansluiten op het verhaal van de organisatie en dat is erg waardevol. 

Nerina Vilchez

Content & Media adviseur