VACATURE 

Camjo | Storyteller

Ben je een creatieve beeldmaker die weet hoe je een gevoelig en interessant verhaal perfect in beeld kunt brengen? Je werkt zonder problemen zelfstandig en weet als geen ander hoe je aandacht van de kijker vast kunt houden? Lees dan verder, want wij zoeken jou!

IN OVERLEG

CENTRUM UTRECHT
& THUIS

ERVARING SONY FX 6 / 

VERGELIJKBAAR

IN DIENST OF FREELANCE

Het idee

Wat ga je doen?

Als Camjo bij Grow Media werk je zelfstandig aan opdrachten voor onze opdrachtgevers. Dit kunnen (grote) stichtingen en fondsen zijn, waarbij de onderwerpen en data soms van gevoelige aard kunnen zijn. Je doet hiervoor zelf de redactie, stelt concept storylines op, bespreekt deze met de klant en eventueel betrokken collega’s en maakt zelfstandig online videoproducties, waarbij je naast het technische werk ook de rol van regisseur en interviewer voor je rekening neemt.

Je draait je items zelfstandig, of je gaat op pad met een van je collega’s. Je werkt met professionele apparatuur vanuit Grow Media (Sony FX6) of vergelijkbare apparatuur als je die zelf hebt.

 • Je draagt onderwerpen aan, doet zelf je research en de voorbereiding van je items
 • Je maakt videocontent die niet alleen informeert maar ook raakt voor de kanalen van onze opdrachtgevers
 • Je maakt zelfstandig online videoproducties; van verslaglegging tot filmen (en eventueel montage)
setup
grow media

Voel je je aangesproken?

Dit ben jij

Jij bent een geboren verhalenverteller. Je weet op een invoelende manier de klant en de mensen voor de camera te benaderen, waardoor jouw video’s de juiste snaar weten te raken. Mogelijk werk je voor jezelf en ben je op zoek naar een langdurige samenwerking of je zoekt een vaste werkgever. Je wordt blij van de combinatie van zelfstandig werken en een team om je heen hebben. Een pré is als je deze video's ook kunt monteren (in Adobe Premiere), maar dit is geen harde vereiste.

 • Kennis van en ervaring met het zelfstandig bedenken, filmen en monteren van online video (5 jaar)
 • Oog voor persoonlijke benadering en menselijk contact
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
 • Een zelfstandige werker
 • Eigen vervoer

Nog steeds enthousiast?

Dit bieden wij

Jij gaat samenwerken met de leukste marketing agency van Utrecht. In ons gezellige kantoor in de werfkelder hangt een informele sfeer en is er een warm welkom. Je kunt uiteraard gebruik maken van een werkplek bij ons, maar je kunt ook vanuit huis werken. Andere voordelen zijn:

 • We gaan allebei voor een langdurige en duurzame samenwerking
 • Je kunt voor ons werken als freelancer of in dienst, nader overeen te komen
 • We kennen de markt en wij begrijpen dat als je goed bent, je goed verdient
 • Jaarlijks teamuitje met een lekker drankje en hapje

Over ons

Grow Media is ontstaan uit de frustratie dat er te veel videoproductie bedrijven zijn die exact hetzelfde doen: Namelijk video's produceren zoals dat wordt gevraagd door bedrijven. Dat resulteert gegarandeerd in mislukking. Wij vragen door, komen met oplossingen, produceren en meten vervolgens de resultaten.

Grow Media is uitgegroeid tot een Full Service marketing bureau. Onze expertise ligt in het bieden van complete oplossingen met video als onze favoriete middel. Zo maken we videoseries, ontwikkelen we online trainingen, produceren we (tv) campagnes, bedenken en maken we complete marketing funnels en nog veel meer. 

Ons team bestaat alleen uit professionals uit het vakgebied. We werken (voorlopig) niet met stagiairs. We werken op kantoor én thuis en allemaal zeer zelfstandig. We doen leuke dingen samen en sporten elke week twee keer (voor degene die durft).

Meer weten?

Solliciteer dan direct en mail ons je motivatie, cv en toffe projecten door die je hebt gemaakt. Graag allemaal linkjes in de mail.

Enthousiast? Kruip in de pen of schiet een video, waarin jij uitlegt waarom je zo goed bij ons team zou passen. We horen vooral graag op welke gemaakte video’s jij trots bent en welke vragen jij hebt voor ons!