VACATURE 

Copywriter

Niks writer’s block of ‘hoe zeg je dat nu?’, een pakkende tekst schud jij zo uit je mouw. Salesteksten: kom maar door! En meedenken over de marketingstrategie ligt je ook wel. Begint het te kriebelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

UREN IN OVERLEG

CENTRUM UTRECHT
& THUIS

TAALPURIST

FREELANCE

Het idee

Wat ga je doen?

Wat jij hebt met tekst, heeft Grow Media met video. Van tv-commercials tot (online)video series en online cursussen, wij maken ze! We maken daarbij niet alleen de video's, maar zorgen vaak ook voor alles eromheen. Bijvoorbeeld: Websites, ads, marketingfunnels en salespagina's. En juist voor dat stuk om de video's heen, zijn we op zoek naar jou!

Jij buigt je over de salespagina’s, die gaan horen bij de online cursussen, je schrijft teksten voor online ads en herschrijft e-mails die voor onze klanten nog meer resultaat gaat zorgen. En onze eigen website? Ook daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Een aantal belangrijke taken op jouw agenda zijn:

 • Content (her)schrijven (zoals salespagina’s, blogs, ads, social posts)
 • Marketingstrategieën uitwerken
 • Meedenken met collega’s/klanten en advies geven over blogonderwerpen of pagina’s om de website te verbeteren.
setup
grow media

Voel je je aangesproken?

Dit ben jij

Je bent een veelzijdige creatieveling, die ervan houdt om veel te schrijven. Je doet dat al een aantal jaar voor jezelf als zzp’er en bent nu op zoek naar een klant om een langere samenwerking mee aan te gaan. Inleven in verschillende doelgroepen gaat je gemakkelijk af en jouw pakkende teksten bezorgen de klant de gewenste resultaten. Je kunt goed zelfstandig aan de slag. Ad-hoc klusjes? Ook daar schrik je niet van. Wat ook helpt:

 • Werkervaring als copywriter of content specialist (minimaal 5 jaar);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pré);
 • Soft skills zoals plannen, samenwerken en timemanagement;
 • Kennis van SEO is een pré;
 • Ervaring met WordPress en andere CMS’en is een pré.

Nog steeds enthousiast?

Dit bieden wij

Jij gaat samenwerken met de leukste marketing agency van Utrecht. In ons gezellige kantoor in de werfkelder hangt een informele sfeer en is er een warm welkom. Je kunt uiteraard gebruik maken van een werkplek bij ons, maar je kunt ook vanuit huis werken. Andere voordelen zijn:

 • We gaan voor een langdurige en duurzame samenwerking
 • Je werkt bij ons op basis van projecten, zodat je ook nog ruimte houdt voor andere leuke klussen
 • We werken veel met andere zzp’ers, dus bij ons geen geneuzel over een minimaal uurtarief of altijd beschikbaar moeten zijn voor ons. Wij begrijpen dat als je goed bent, je goed verdient en je een drukke agenda hebt
 • Jaarlijks teamuitje met een lekker drankje en hapje

Over ons

Grow Media is ontstaan uit de frustratie dat er te veel videoproductie bedrijven zijn die exact hetzelfde doen: Namelijk video's produceren zoals dat wordt gevraagd door bedrijven. Dat resulteert gegarandeerd in mislukking. Wij vragen door, komen met oplossingen, produceren en meten vervolgens de resultaten.

Grow Media is uitgegroeid tot een Full Service marketing bureau. Onze expertise ligt in het bieden van complete oplossingen met video als onze favoriete middel. Zo maken we videoseries, ontwikkelen we online trainingen, produceren we (tv) campagnes, bedenken en maken we complete marketing funnels en nog veel meer. 

Ons team bestaat alleen uit professionals uit het vakgebied. We werken (voorlopig) niet met stagiairs. We werken op kantoor én thuis en allemaal zeer zelfstandig. We doen leuke dingen samen en sporten elke week twee keer (voor degene die durft).

Meer weten?

Solliciteer dan direct en mail ons je motivatie, cv en toffe projecten door die je hebt gemaakt. Graag allemaal linkjes in de mail.

Enthousiast? Kruip in de pen of schiet een video, waarin jij uitlegt waarom je zo goed bij ons team zou passen. We horen graag op welke behaalde resultaten bij andere klanten jij trots bent, welke conversies je voor elkaar hebt gekregen en wat je van ons wilt weten!