VACATURE 

Video Editor

Je bent een video editor die edits naar een hoger niveau brengt en weet de kijker zonder probleem vast te houden. Heb jij gevoel voor het vertellen van een verhaal en kun je goed zelfstandig werken? Lees dan verder, want wij zoeken jou!

PART-TIME
24 - 32 UUR

CENTRUM UTRECHT
& THUIS

ADOBE PREMIERE
& AFTER EFFECTS

IN DIENST OF FREELANCE

Het idee

Wat ga je doen?

Als video editor bij Grow Media ga je dagelijks aan de slag met videoproducties en content voor onze klanten, voornamelijk een aantal grote stichtingen en fondsen. Jij maakt formats, series, mini documentaires en slimme social content. Na de productie is het jouw taak om de ruwe beelden samen te smelten tot een goed resultaat. Je werkt zelfstandig, maar vaak in samenspraak met onze storyteller of klant over de edits en deliverables. Je betrekt anderen in je montages en discussieert voor het beste resultaat. Doordat je naast je edit-skills ook ervaring hebt met titel-animaties, sound design en color grading, krijgt jouw eindproduct net dat beetje extra wat het nodig heeft om op te vallen. Kleine ad hoc klusjes, zoals video’s exporteren voor de socials of een thumbnail maken in Photoshop, jij houdt van de afwisseling!

setup
grow media

Voel je je aangesproken?

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste editor, die niet precies nadoet wat er in een script staat, maar origineel en creatief een verhaal kan maken. Adobe Premiere kent voor jou geen geheimen meer en door jouw technische aanleg kun jij collega’s perfect ondersteunen om het eindresultaat naar een nog hoger niveau te tillen. Je bent in staat om overzicht te bewaren van verschillende projecten met duidelijke deadlines en korte doorlooptijden, met oog voor kwaliteit en detail. Wat ook helpt:

 • Werkervaring bij een vergelijkbaar of groter bedrijf (minstens 2 jaar)
 • Ervaring met titel-animaties, sound design en/of color grading
 • Een absolute held in Adobe Premiere
 • Handig in Adobe After Effects
 • Je bent technisch aangelegd, je kunt technische problemen oplossen (dat is wel eens nodig met Premiere)
 • Beheersing van de Engelse taal
 • Soft skills zoals plannen, samenwerken en timemanagement
 • Secuur in het beheer van de multimediabibliotheken en andere visuele middelen
 • Affiniteit met goede doelen, fondsen en stichtingen

Nog steeds enthousiast?

Dit bieden wij

Jij gaat samenwerken met de leukste marketing agency van Utrecht. In ons gezellige kantoor in de werfkelder hangt een informele sfeer en is er een warm welkom. Je kunt uiteraard gebruik maken van een werkplek bij ons, maar je kunt ook vanuit huis werken. Andere voordelen zijn:

 • We gaan allebei voor een langdurige en duurzame samenwerking
 • Je kunt voor ons werken als freelancer of in dienst, nader overeen te komen
 • We kennen de markt en wij begrijpen dat als je goed bent, je goed verdient
 • Jaarlijks teamuitje met een lekker drankje en hapje

Over ons

Grow Media is ontstaan uit de frustratie dat er te veel videoproductie bedrijven zijn die exact hetzelfde doen: Namelijk video's produceren zoals dat wordt gevraagd door bedrijven. Dat resulteert gegarandeerd in mislukking. Wij vragen door, komen met oplossingen, produceren en meten vervolgens de resultaten.

Grow Media is uitgegroeid tot een Full Service marketing bureau. Onze expertise ligt in het bieden van complete oplossingen met video als onze favoriete middel. Zo maken we videoseries, ontwikkelen we online trainingen, produceren we (tv) campagnes, bedenken en maken we complete marketing funnels en nog veel meer. 

Ons team bestaat alleen uit professionals uit het vakgebied. We werken (voorlopig) niet met stagiairs. We werken op kantoor én thuis en allemaal zeer zelfstandig. We doen leuke dingen samen en sporten elke week twee keer (voor degene die durft).

Meer weten?

Solliciteer dan direct en mail ons je motivatie, cv en toffe projecten door die je hebt gemaakt. Graag allemaal linkjes in de mail.

Enthousiast? Kruip in de pen of schiet een video, waarin jij uitlegt waarom je zo goed bij ons team zou passen. We horen vooral graag op welke gemaakte video’s jij trots bent en welke vragen jij hebt voor ons!