VACATURE 

Social Media Expert

Social media strateeg, creator en beheerder, jij bent het eigenlijk allemaal. Vanaf het idee tot de post, ben jij in de lead als het gaat om onze social media als die van sommige van onze klanten. Dat zie jij wel zitten? Lees dan verder!

IN OVERLEG

CENTRUM UTRECHT
& THUIS

FOTO EDIT SKILLS

IN DIENST OF FREELANCE

Het idee

Wat ga je doen?

Alles valt of staat met een goede strategie, dus daar gaat jouw aanpak ook beginnen. Je gaat onze organische groeistrategie op poten kunt zetten. Je bedenkt content, schrijft de tekst of stemt deze af met de copywriter en doet zelf een aanpassing in bv Photoshop om alles nog net even beter te krijgen. En als er foto’s moeten komen, sta jij al klaar met je camera om mee te racen naar een draaidag. Kortom, afwisseling is helemaal jouw ding. 

Ook onze klanten kunnen soms hulp en advies gebruiken over het inzetten van social media bij bijvoorbeeld hun gemaakte videocursus bij ons. Ook daar schakel jij graag in mee. Je kunt je snel verplaatsen in de belevingswereld van onze klanten en communiceert op een heldere en professionele manier.

setup
grow media

Voel je je aangesproken?

Dit ben jij

Jij begrijpt dat social media meer is dan een plaatje posten. Je weet als geen ander hoe je een strategie omzet in een contentkalender met concrete posts, waarbij jij constant aan de knoppen blijft draaien om die optimale groeistrategie voor elkaar te krijgen. Youtube, Instagram, Linked-in en Facebook kennen voor jou geen geheimen.  Je hebt hier ervaring mee door eerder werk of door je werk als freelancer. Hoewel je prima zelfstandig werkt, schakel je ook makkelijk met collega’s of onze klanten als dat nodig is. Wat ook helpt:

  • Ervaring met het opzetten van een (organische) groeistrategie
  • Ervaring met het zelfstandig schrijven en creëren van content
  • Ervaring met maken en bewerken van foto’s (Photoshop is een pré)
  • Ervaring in het monteren van korte video's is een pré
  • Soft skills zoals plannen, samenwerken en timemanagement
  • Eigen vervoer

Nog steeds enthousiast?

Dit bieden wij

Jij gaat samenwerken met de leukste marketing agency van Utrecht. In ons gezellige kantoor in de werfkelder hangt een informele sfeer en is er een warm welkom. Je kunt uiteraard gebruik maken van een werkplek bij ons, maar je kunt ook vanuit huis werken. Andere voordelen zijn:

  • We gaan voor een langdurige en duurzame samenwerking
  • Je kunt voor ons werken als freelancer of in dienst, dit is nader overeen te komen
  • We kennen de markt en wij begrijpen dat als je goed bent, je goed verdient
  • Jaarlijks teamuitje met een lekker drankje en hapje

Over ons

Grow Media is ontstaan uit de frustratie dat er te veel videoproductie bedrijven zijn die exact hetzelfde doen: Namelijk video's produceren zoals dat wordt gevraagd door bedrijven. Dat resulteert gegarandeerd in mislukking. Wij vragen door, komen met oplossingen, produceren en meten vervolgens de resultaten.

Grow Media is uitgegroeid tot een Full Service marketing bureau. Onze expertise ligt in het bieden van complete oplossingen met video als onze favoriete middel. Zo maken we videoseries, ontwikkelen we online trainingen, produceren we (tv) campagnes, bedenken en maken we complete marketing funnels en nog veel meer. 

Ons team bestaat alleen uit professionals uit het vakgebied. We werken (voorlopig) niet met stagiairs. We werken op kantoor én thuis en allemaal zeer zelfstandig. We doen leuke dingen samen en sporten elke week twee keer (voor degene die durft).

Meer weten?

Solliciteer dan direct en mail ons je motivatie, cv en toffe projecten door die je hebt gemaakt. Graag allemaal linkjes in de mail.

Enthousiast? Kruip in de pen of schiet een video, waarin jij uitlegt waarom je zo goed bij ons team zou passen. We horen vooral graag op hoe jij bij andere bedrijven groei en meer naamsbekendheid voor elkaar hebt gekregen!