april 24

Van Utrecht voor Utrecht | Positieve video voor alle Utrechters

van utrecht voor utrecht

Van Utrecht, Voor Utrecht

Een positieve video voor alle Utrechters

Samen met bekend en onbekend Utrecht steken we alle Utrechters een hart onder de riem in deze corona crisis #vanutrechtvoorutrecht.

Als eerbetoon aan alle Utrechters die andere Utrechters helpen in deze tijd, heeft Grow Media de handen ineen geslagen met bekend en onbekend Utrecht. 

Van Utrecht

We maakten een video die alle Utrechters nog trotser maakt op hun ‘stadsie’ met als voice over de ras-Utrechter Henk Westbroek en live begeleid door beiaardier van de Dom Malgosia Fiebig

Bekende Utrechters als burgemeester Van Zanen, aanvoerder van FC Utrecht, Willem Janssen en Utrechtse Radio dj’s Gerard Ekdom en Domien Verschuuren deden mee, net als veel mooie Utrechtse corona-initiatieven en onbekende Utrechters.

Voor Utrecht

Om deze intitiatieven te kunnen vastleggen, zijn we overal op bezoek geweest. Natuurlijk op gepaste afstand. Om dan te zien, wat er allemaal in Utrecht gebeurt om andere mensen te helpen, is fantastisch. Wij helpen in ons dagelijkse werk meerdere grotere stichtingen en fondsen om ze te helpen groeien, waardoor ze nog meer mensen kunnen helpen. Bijvoorbeeld, het Oranje Fonds.

We willen ook aan iedereen onze dank uitspreken voor het meedoen en meewerken aan de video. Samen hebben we er voor kunnen zorgen dat de positiviteit, ook in deze tijd, in Utrecht overheerst. Van Utrecht, voor Utrecht!

burgemeester van zanen utrecht


Ook zo trots op een Utrechter die andere Utrechters helpt? Tag jouw held hieronder en bedank hem of haar….vanuit ons hart! 

Help jij andere Utrechters? Zet dan een pakkende foto van jouw initiatief op Instagram met #vanutrechtvoorutrecht en wij plaatsen hem op onze Van Utrecht voor Utrecht Instagram ere-galerij. Elke dag delen we een hartverwarmend initiatief om zo alle Utrechters dagelijks een positieve boost te geven!


About the author 

Bart Boonstra

Bart Boonstra is ondernemer en presentator. Hij is de founder van Grow Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim