fbpx

Het Video Impact Canvas

Alles begint hier.
Één overzicht. Één roadmap naar een gezond bedrijf. Rust.

Wij helpen je op weg naar je eerste 100 echte fans met video. Meer is niet nodig voor een gezonde business.

video impact canvas

Wat is het Video Impact Canvas?

Het is vaak lastig te bepalen welke content je moet maken. Hoe vaak je content moet uploaden. Op welke kanalen je dat moet doen. Waarom je eigenlijk content maakt? Dezelfde adviezen vliegen je om de oren: Posten, posten, posten. Zo vaak mogelijk per dag, op verschillende kanalen.


Het resultaat: Te stressvol, te duur en in bijna alle gevallen onsuccesvol.


Wij geloven in het 100 echte fans principe. Met 100 echte fans heb jij als B2B een gezonde business. Dat klinkt haalbaar toch? Dat is het ook.


Wij geloven in video, omdat je daarmee laat zien wie je bent en waar je voor staat. Wat jou anders maakt dan je concurrenten. Waarom de mensen voor jou moeten kiezen en van jou fan willen worden.


Geef ons inzicht in jouw business, in wat jou uniek maakt en dan laten wij je zien waar jij over 2 jaar staat als je nu op een slimme, strategische manier video gaat inzetten voor jouw bedrijf


In het Video Impact Canvas beantwoord jij vragen over je business, doen wij onderzoek en presenteren een content roadmap voor de komende jaren. Eentje naar gegarandeerd succes, zonder stress, met inhoud. Eentje die bij jouw bedrijf past.

3 simpele stappen naar meer fans

1. Jij vult het

video impact canvas in


Je krijgt van ons een set vragen, waardoor wij meer inzicht krijgen in jouw business. Over deze vragen zul je echt even na moeten denken.

Inzicht in jouw socials


Wij keren jouw social online zichtbaarheid ondersteboven. We leggen de vinger op de zere plek, bekijken de concurrentie en laten zien hoe jij direct gegarandeerd online impact kunt maken en je eerste 100 fans kunt bereiken.

Roadmap naar succes


We presenteren jou een duidelijke roadmap naar succes. We laten zien welke video's en videoseries je moet maken om dit succes te behalen. Deze roadmap laat jouw bedrijf of stichting gegarandeerd groeien.

nerina vilchez
Oranje Fonds - Nerina Vilchez

We werken fijn samen met Grow Media. Het zijn professionals die heel goed begrijpen hoe je een verhaal mooi en integer kunt vertellen. Ze denken mee, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en helpen het Oranje Fonds zichtbaarder te worden en meer fans te krijgen.

thijs lindhout
Thijs Lindhout

Grow Media is misschien wel het meeste professionele videobedrijf waar ik ooit mee heb samengewerkt. Wat ik vooral top vind is de totaaloplossing. Er wordt met je meegedacht en verder gedacht dan je initiële vraag. Daardoor is meer mogelijk dan je zelf in gedachten had! Vervolgens leveren ze een product op in topkwaliteit dat echt scoort. 

100 echte fans zijn genoeg

Sommige ondernemers zetten gemiddeld 10 stories en 3 posts per dag op Instagram. Zo heb ik zelf een hoop coaches, zelf uitgeroepen guru’s en andere “personalities” in mijn feed staan die dit volhouden. Ik weet niet hoe jij je voelt als je naar al die stories en posts kijkt, maar ik word er niet erg blij van. Sterker nog, ik krijg alleen maar het gevoel dat ik constant meer en meer moet posten. Stress.

Los van de hoeveelheid posts kan ik heel makkelijk de goede van de slechte ondernemers onderscheiden. Die goede groep is slechts 2%. Die 98% verspreidt hele algemene, al 1000x geposte content en praat elkaar vooral na

Ze zijn een keer naar Tony Robbins geweest en geven die kennis nu door aan mensen die geen 8000 euro voor een kaartje over hadden.

Die 2% doet iets anders: Zij hebben hun eigen eigenzinnige visie op dingen en verpakken dat op een originele manier. Zij weten écht te connecten met hun volgers. En verkopen dus ook veel makkelijker (online) programma’s en hebben zodoende een gezonde business.

Wat opvalt is dat het gros van die 2% van afwijkers helemaal niet zo vaak post. Dat deze ondernemers ook heel vaak dagen lang niet op Instagram verschijnen. Maar, als ze posten is het raak. Dan raken ze een snaar. Mensen gaan reageren en delen het bericht. En deze 2% wordt gemist als ze er niet zijn. Er wordt op ze gewacht. En als ze er weer zijn, toegejuicht.

Als je een B2B hebt en 100 van deze échte fans om je heen weet te verzamelen, dan heb je een gezonde business. Je hoeft dan niet mee te doen in die ratrace van veel posten, maar op het maken van kwaliteitscontent. Als je dan Instagram opent en je iedereen elkaar 100x per dag ziet napraten, kun je glimlachen, i.p.v. je schuldig voelen. 

Door het Video Impact Canvas in te vullen, kunnen wij je een kant en klaar plan presenteren over welke video's je moet maken om deze 100 echte fans te krijgen. Wij geven je graag deze winnende strategie.

Bart Boonstra

Dit is het Video Impact Canvas

Wij geloven niet in "start before you're ready". Er zijn te veel bedrijven die jaren lang geld en tijd pompen in het maken van bedrijfsfilmpjes of saaie zakelijke vlogs. Video werkt alleen met een gedegen plan, met een visie en een duidelijk roadmap. Jij beantwoordt onze vragen. Wij presenteren jou de winnende strategie.

Dit is exact wat je krijgt

 • Een presentatie bij jou op locatie van een uur met de resultaten
 • Uitgedachte videoseries die het verschil voor je gaan maken
 • Een op maat gemaakte winnende videostrategie
 • Een duidelijk inzicht waar jouw bedrijf of stichting over twee jaar zal staan, mits je nu inzet op video 
 • Strategisch 24 maanden plan

Bonussen

 • Een compleet uitgewerkt concurrenten onderzoek
 • Hoe je direct jouw huidige bestaande video's een boost kunt geven
 • Inzicht in hoe je met video bovenaan Google komt te staan

Waarom Grow Media?

Grow Media is geen simpel videoproductiebedrijf.

Wij maken niet zomaar een aftermovie, of een bedrijfsfilm.

Wij maken geen filmpjes waarvan we bij voorbaat al weten dat ze niet gaan werken. Video's maken we met een plan, met de juiste strategie.

Onze visie is dat je aan 100 echte fans genoeg hebt. Wij produceren online op maat series waarmee je  jouw community van waardevolle content voorziet zodat ze super fans worden en tegelijkertijd een nieuwe groep fans aantrekt.

Hiermee hebben we al honderden stichtingen en ondernemingen geholpen aan meer fans, klanten en omzet. 

Grow Media

Zie je dat gouden driehoekje in het midden? Dat zijn wij.

Grow Media CORE voorwebsite 2
jamilla
Jamilla Wolfswinkel - Branddeli

Grow Media denkt in mogelijkheden en verplaatst zich goed in de doelgroep, wat resulteert in campagnes die zijn doelen ruimschoots weten te behalen. Voor Intertoys en Pedigree zijn de producties met erg veel plezier gedraaid!

video impact canvas

€ 195,-

Het Video Impact Canvas

Alleen voor ondernemingen en stichtingen met een omzet van > 10k per maand.

 • Plan een datum in waarop wij kunnen langskomen 
 • Vul het Video Impact Canvas in
 • Wij doen onderzoek en presenteren de resultaten
 • Jij hebt een roadmap naar gegarandeerd succes 

Onze garantie

 • Bij een evt. samenwerking hierna krijg je het hele bedrag weer terug! 

Veel gestelde vragen

Waar doen jullie precies onderzoek naar?

We doen onderzoek naar de huidige staat van je social media kanalen, je opgestelde doelstellingen, je (beoogde) doelgroep, je concurrentie en naar succesvolle vergelijkbare campagnes van je concullega's.

Is dit voor mij als ZZP'er geschikt?

Het invullen van de Video Impact Canvas is geschikt voor bedrijven met een omzet > 200k / per jaar. Je hoeft nog geen volgers te hebben. Als jij een ZZP'er bent met een vergelijkbare omzet, of hoger en klaar bent om echt in te gaan zetten op video voor jouw bedrijf, dan kun je het canvas ook invullen.

Waarom is video belangrijk?

Gemiddeld halen bedrijven 66% meer leads per jaar als ze video inzetten in hun marketing plan.
Daarbij zien ze ook dat hun naams- en inhoudsbekendheid maar liefst met 54% stijgt. De campagnes die wij maken voor onze klanten laten nog betere resultaten zien.

Video's nuttig? Absoluut.

Met hoeveel man komen jullie langs?

We komen met één of twee man langs voor de presentatie.