Waarom je NIET zakelijk moet vloggen – 3 redenen

Zakelijk vloggen. "Dat moét je echt doen, joh. Hartstikke goed voor je bedrijf. Mensen willen echt zien dat jij naar Praxis rent om de schroeven voor je nieuwe bureau te halen en dat je die dan niet kunt vinden, haha."Heb jij deze al eens gehoord? Ik zie deze vlogtip online bijna dagelijks voorbij komen. Maar, zoveel mensen hebben gewoon GEEN ZIN in vloggen! En dat snap ik heel goed.

Een camera (smartphone) op jezelf richten en een verhaal vertellen is lang niet zo makkelijk (en leuk) als het lijkt. Er zijn ook hele cursussen die je kunt volgen over hoe je die angst kunt overwinnen. Dat je het wel gaat durven. En daar ga je. Elke week braaf met je camera op stap, vertellen wat je aan het doen bent en lekker zeiken over het weer.

Maar, hè, waar raar: Na 30 video's heb je nog steeds maar 30 volgers. 🙁 Wat blijkt: Het is totaal niet boeiend.Ik ga je geruststellen: Je hóeft niet te vloggen. Er zijn gelukkig heel veel andere video's die wél gaan werken voor je bedrijf. Kun jij die smartphone lekker in je broekzak laten. Twijfel je nog of je zakelijk gaat vloggen?

In deze video geef ik je drie redenen om het NIET te doen.

Laat een reactie achter 0 reacties

Laat een reactie achter: