Geen video’s voor je bedrijf een probleem? JA!

Hoeveel online video's kijk jij per week? Het gemiddelde in Nederland ligt op dit moment op een uur per week. Schrik je daarvan? Ik niet. Ik kijk veel meer dan dat.

Volgens mijn telefoon kijk ik meer dan 6 uur online video per week. En dan heb ik het niet eens over Netflix. Ik word constant verleid om video's aan te klikken. Ofwel door een spannende titel, door een spannend plaatje, of door een persoon die me aanspreekt. Het is bij mij geen uitzondering dat ik uren achter elkaar aan het bingewatchen ben op Youtube.

Of dit nu super goed is voor je gezondheid daargelaten (ik weet stiekem zeker van niet): Ik ben hierin dus niet de enige.

Op dit moment is 79% van al het internetverkeer video. De verwachting is dat dit de komende jaren nog flink doorgroeit.

Als jij wilt opvallen met je bedrijf, kan het eigenlijk niet meer zo zijn dat je geen video inzet. Je mist de boot. Ben je nu te laat? Nee, zeker niet. Maar je kunt beter gisteren beginnen dan morgen.

Afgezien van de zichtbaarheid zijn er nog zo veel meer redenen waarom video's (laten) maken voor je bedrijf eigenlijk een must is. In deze video ga ik je deze redenen vertellen. Het zal je verbazen hoe sterk dit je business kan laten groeien...

Laat een reactie achter 2 reacties

Frits Bakman - 12/04/2019 Reply

Leuk artikel! Zelf ben ik beginnend online marketeer dus dit is zeer handige en welkome informatie! Thanks en ga zo door!

    Bart Boonstra - 13/04/2019 Reply

    Hi Frits. Dank je wel! Als je vragen hebt, let me know 🙂 En hou het in de gaten. Elke week komt er een nieuwe video online. Succes met alles.

Laat een reactie achter: