Webinar

 Hack!  In 1 maand
 bovenaan  zoekresultaten

Ontdek dé marketingmethode van 2022 voor meer Leads & Klanten!

Leer binnen een uur de bewezen hack die wij gebruiken om onze klanten exponentieel te laten groeien met video. Na dit uur weet je exact hoe je al binnen een aantal weken (ja, je leest het goed!) jouw branche online kunt domineren. En het leuke is... minder dan 1% van je mede ondernemers doet dit.

Dit zorgt direct voor meer fans en een constante stroom aan warme leads

Bart Boonstra
In dit webinar van 60 min leer je:
  • Hoe je in een paar weken bovenaan kunt komen in de op één na grootste zoekmachine ter wereld.
  • Welke tools je hiervoor nodig hebt
  • Welke video's je nu in 2022 moet maken
  • De winnende strategie voor meer fans en leads

Binnen een week stond ik op 1 in Youtube

Grow Media en Bart hebben meerdere videoseries opgenomen voor Hypnose Instituut Nederland. De eerste video stond online en binnen een week stond deze al op één in de zoekresultaten van Youtube. Dat is natuurlijk wat je wilt.

Edwin Selij
Hypnose Instituut Nederland

We krijgen regelmatig aanvragen via onze video's

Doordat Grow Media video's voor ons heeft gemaakt, krijgen wij regelmatig aanvragen via Youtube. Een aantal video's van ons staat op dit moment bovenaan, waardoor wij door de juiste mensen goed gevonden worden.

Martijn Rijnders
Systony

Je webinar host

Bart Boonstra

Sinds 2018 is Bart de eigenaar van Grow Media. Met Grow Media helpt hij samen met zijn team van video-experts bedrijven in het MKB, stichtingen, fondsen en scale ups met het online vindbaar worden via video. Bart werkt sinds 2005 in de media, zowel voor als achter de schermen.